Հրապարակման մանրամասներ:
Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:
Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա=Agriscience and Technology= Агронаука и технология
Հրապարակման ամսաթիվ:
Հատոր:
ISSN:
Պաշտոնական URL:
Վերնագիր:
Production of Functional Cookies and Quality Research
Ստեղծողը:
Ghazaryan, A. V. ; Sagradyan, S. I.
Համատեղ հեղինակները:
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Աջակից(ներ):
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Խորագիր:
Չվերահսկվող բանալի բառեր:
cookies ; red currant powder ; stevioside ; technology ; quality ; minerals
Ծածկույթ:
Ամփոփում:
A technology for getting new assortment of functional cookies has been developed in the current work, which are intended for the use in special diets and for wide range of consumption. The quality indicators of these cookies were determined, and it turned out that the mentioned indices regulated per the standard fully meet the requirements set upon the Normative Documents. At the same time, it has been disclosed that the new cookies are enriched with iron, calcium, phosphorus, potassium, magnesium and vitamins C, B1, B2 and B6.
Հրատարակության վայրը:
Երևան