Օբյեկտ

Վերնագիր: Խաղողի հյութի օգտագործումը զանազան կոնսերվանտներ պատրաստելու համար

Ստեղծողը:

Հարությունյան, Ն. Կ.

Տեսակ:

Գիրք

Համար:

11

Համատեղ հեղինակները:

ՀՍՍՌ Սննդարդժողկոմատի Այգեպտղաբուծական գիտահետազոտական սելեկցիոն կայան

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

Հայպետհրատ

Հրատարակման ամսաթիվ:

1943

Ձևաչափ:

pdf

Չափեր:

18 էջ

Ֆիզիկական այլ նկարագրություն:

աղս․

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:318009

Դասիչ:

AII/19394

Լեզու:

hy

Մատենաշարային տվյալներ:

Գիտական սերիա

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

May 17, 2022

Մեր գրադարանում է սկսած:

May 17, 2022

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

23

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/345231

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն