Object

Title: Aspergillus niger բորբոսասնկի պերօքսիսոմներում L-ամինաթթվային օքսիդազի ակտիվության ուսումնասիրությունը

Publication Details:

Հայաստանի կենսաբանական հանդեսը լույս է տեսնում 1948 թվականից տարին 4 անգամ։ 1948-1959թթ․ ամսագիրը կոչվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական և գյուղատնտեսական գիտությունների», 1960-1965թթ․ վերանվանվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական գիտությունների», իսկ 1966թ-ից առ այսօր՝ կոչվում է «Հայաստանի կենսաբանական հանդես»։

Journal or Publication Title:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Date of publication:

2012

Volume:

64

Number:

3

ISSN:

0366-5119

Official URL:


Other title:

Study of activity of L-aminoacid oxidase induced by hydrogen peroxide in peroxisomes of mould fungi Aspergillus niger; Исследование активности L-аминокислотной оксидазы в пероксисомах клеток плесневого гриба Aspergillus niger

Contributor(s):

Պատ․ խմբ․՝ Մ․ Գ․ Թումանյան (1948) ; Գ․ Հ․ Բաբաջանյան (1949-1954) ; Հ․ Գ․ Բատիկյան (1954-1977) ; Գլխ․ խմբ․՝ Է․ Գ․ Աֆրիկյան (1978-2007) ; Է․ Ս․ Գևորգյան (2008-2023) ; Ա․ Ա․ Առաքելյան (2023-)

Coverage:

118-120

Abstract:

Հայտնաբերվել է ջրածնի պերօքսիդով ինդուկցված L-ամինաթթվային օքսիդազի բարձր ակտիվություն Aspergillus niger բորբոսասնկի բջիջների պերօքսիսոմներում: Обнаружена высокая активность индуцированной перекисью водорода L-аминокислотной оксидазы в пероксисомах клеток плесневого гриба Aspergillus niger. High activity of L-aminoacid oxidase induced by hydrogen peroxide in peroxisomes of mould fungi Aspergillus niger has been shown.

Place of publishing:

Երևան

Publisher:

ՀՀ ԳԱԱ հրատ.

Date created:

2012-09-18

Format:

pdf

Identifier:

oai:arar.sci.am:238002

Call number:

АЖ 407

Location of original object:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Oct 7, 2024

In our library since:

Jun 26, 2020

Number of object content hits:

24

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/259916

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information