Օբյեկտ

Վերնագիր: Химический состав осадка, вызывающего помутнение крепких вин

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

1975

Հատոր:

vol. 28

Համար:

№ 9

ISSN:

0366-5119

Այլ վերնագիր:

Թունդ գինիների պղտորում առաջացնող նստվածքի քիմիական բաղադրությունը: Chemical composition of sediment producing a turbidity of strong wines.

Ծածկույթ:

114-115

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՀ ԳԱ

Ստեղծման ամսաթիվը:

1975-09-29

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:232477

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jul 18, 2020

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jun 26, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

0

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/254063

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն