Օբյեկտ

Վերնագիր: Действие ультразвуковых волн на основные микроорганизмы вина. II. Зависимость бактерицидного эффекта ультразвука от физико-химических показателей состава обрабатываемой среды

Ստեղծողը:

Б. П. Авакян

Տեսակ:

Հոդված

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

1975

Հատոր:

28

Համար:

6

ISSN:

0366-5119

Պաշտոնական URL:


Այլ վերնագիր:

Ուլտրաձայնի ազդեցությունը գինու միկոօրգանիզմների վրա. II. Ուլտրաձայնի բակտերիցիդ ազդեցության էֆեկտիվությունը կապված միջավայրի ֆիզիկա-քիմիական կազմի հետ: Action of ultrasonic waves on basic microorganisms of wine.

Ծածկույթ:

86-88

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․

Ստեղծման ամսաթիվը:

1975-06-20

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:232418

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Feb 5, 2024

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jun 26, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

3

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/254001

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն