Օբյեկտ

Վերնագիր: К вопросу о микробиологических и биохимических изменениях сыра Ехегнадзори в процессе хранения

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

1973

Հատոր:

vol. 26

Համար:

№ 2

ISSN:

0366-5119

Այլ վերնագիր:

Եղեգնաձորի պանրի միկրոբիոլոգիական և բիոքիմիական փոփոխությունների հարցի շուրջը: On microbiological and biochemical changes in the cheese "Egegnadzor" during its storage.

Ծածկույթ:

112-113

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՀ ԳԱ

Ստեղծման ամսաթիվը:

1973-02-15

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:231732

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jul 18, 2020

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jun 26, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

0

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/253283

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն