Օբյեկտ

Վերնագիր: О технопроизводственных показателях и выходе швейцарского сыра

Ստեղծողը:

В. Н. Кюркчян

Տեսակ:

article

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

1951

Հատոր:

vol. 4

Համար:

№ 10

Այլ վերնագիր:

Շվեցարական պանրի ելքի և նրա տեխնո-արտադրական ցուցանիշների մասին:

Ծածկույթ:

965-970

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ

Ստեղծման ամսաթիվը:

1951-11-09

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:227347

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jul 24, 2020

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jun 26, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

0

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/248584

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն