Օբյեկտ

Վերնագիր: Исследование процесса гидратации медленно гидратирующегося фосфополугидрата сульфата кальция. III. Гидратация медленно гидратирующегося фосфополугидрата в присутствии фосфорной кислоты, Ca(H2PO4)2.H2O, CaHPO4.2H2O и CaCO3

Հրապարակման մանրամասներ:

Հայաստանի քիմիական հանդեսը լույս է տեսնում 1957 թվականից տարին 4 անգամ։ 1957-1965թթ․ ամսագիրը կոչվել է «ՀՍՍՌ ԳԱ Տեղեկագիր։ Քիմիական գիտություններ», 1966-1994թթ․ վերանվանվել է «Հայաստանի քիմիական ամսագիր», իսկ 1995թ-ից առ այսօր՝ կոչվում է «Հայաստանի քիմիական հանդես»։

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի քիմիական հանդես =Chemical Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

1986

Հատոր:

39

Համար:

3

ISSN:

0515-9628

Լրացուցիչ տեղեկություն:

սեղմիր այստեղ կապին հետևելու համար

Այլ վերնագիր:

Դանդաղ հիդրատացվող կալցիումի սուլֆատի (ֆոսֆոկիսահիդրատ) հիդրատացման պրոցեսի ուսումնասիրությունը. III. Դանդաղ հիդրատացվող կալցիումի սուլֆատի (ֆոսֆոկիսահիդրատ) հիդրատացիան ֆոսֆորական թթվի, Ca(H2PO4)2.H2O, CaHPO4.2H2O և CaCO3-ի ներկայությամբ; Investigation of the hydration process of calcium sulphate (phosphosemihydrate) undergoing slow hydration. III. Hydration of calcium sulphate (phosphosemihydrate) undergoing slow in the hydration in the presence of phosphoric acid, Ca(H2PO4)2.H2O, CaHPO4.2H2O and CaCO3

Աջակից(ներ):

Պատ․ խմբ․՝ Ա․ Լ․ Մնջոյան (1957-1962) ; Գլխ․ խմբ․՝ Գ․ Տ․ Թադևոսյան (1962-1973) ; Մ․ Հ․ Ինճիկյան (1974-1976)

Ծածկույթ:

143-147

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․

Ստեղծման ամսաթիվը:

1986-03-12

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:181834

Թվայնացում:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Sep 24, 2024

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jun 22, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

26

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/199959

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն