Դեղձից պատրաստած պտղամսով պտղահյութերի (նեկտարների) տեխնոլոգիայի և սննդային արժեքի շուրջը
Հայկական ՍՍՀ Գիտությունների Ակադեմիա
oai:arar.sci.am:152073
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
May 23, 2024
Jun 10, 2020
26
https://arar.sci.am/publication/167334
Edition name | Date |
---|---|
Бекирски, Д. М., О технологии и пищевой ценности соков с мякотью (нектаров) из персиков | May 23, 2024 |
Минасян, С. М. Бекирски, Д. М. Ходжумян, Г. А.
Мкртчян, Г. Г. Бекетовский, А. Н.
Հովհաննիսյան, Գ. Գ.
Փիրումյան, Կ. Ա.
Микаелян, В. М.