Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник
Շաքարասնկերի խմորման ինտենսիվությունը թթի քաղցուցում
oai:arar.sci.am:150870
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2022
May 30, 2020
24
https://arar.sci.am/publication/165993
| Հրատարակութեան անունը | Թուական |
|---|---|
| Саруханян, Ф. Г., Интенсивность сбраживания тутового сусла дрожжами | Jun 21, 2022 |
Ф. Г. Саруханян А. Г. Севоян
Ф. Г. Саруханян А. Г. Севоян
Саруханян, Ф. Г. Севоян, А. Г.
Ф. Г. Саруханян А. Г. Севоян Г. П. Мовсесян
П. Е. Тадевосян Н. Л. Казанчян М. А. Киносян Э. К. Африкян Պատ․ խմբ.՝ Վ. Հ․ Համբարձումյան (1944-1959) Մ․ Մ․ Ջրբաշյան (1960-1965) Ա․ Գ․ Նազարով (1966-1983) Պատ․ խմբ․ տեղակալ՝ Վ․ Հ․ Ղազարյան (1983-1986) Պատ․ խմբ․՝ Դ․ Մ․ Սեդրակյան (1987-1999) Գլխավոր խմբ․՝ Ս․ Ա․ Համբարձումյան (2000-2004) Վ․ Ս․ Զաքարյան (2005-2018) Ռ․ Մ․ Մարտիրոսյան (2018-)