Օբյեկտ

Վերնագիր: Микробиология айоцдзорского (даралагезского) сыра

Ստեղծողը:

Ерзинкян, Л. А.

Տեսակ:

Հոդված

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник

Հրապարակման ամսաթիվ:

1949

Հատոր:

3

Լրացուցիչ տեղեկություն:

Երզինկյան Լ. Հ.

Այլ վերնագիր:

Հայոցձորի (Դարալագյազի) պանրի միկրոբիոլոգիան

Ծածկույթ:

77-96

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:150828

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jun 21, 2022

Մեր գրադարանում է սկսած:

May 30, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

15

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/165950

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն