Օբյեկտ

Վերնագիր: Изменение органических кислот в процессе хересования вина

Ստեղծողը:

Х. С. Геворкян

Տեսակ:

Статья

Այլ վերնագիր:

Օրգանական թթուների փոփոխությունը գինու խերեսացման պրոցեսում։

Ծածկույթ:

493-507

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ Գյուղատնտեսության մինիստրություն

Ստեղծման ամսաթիվը:

1964-06-10

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:113911

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Խաղողագործության, գինեգործության և պտղաբուծության հայկական գիտահետազոտական ինստիտուտի աշխատություններ

Հրապարակման ամսաթիվ:

1964

Հատոր:

6-7

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jul 3, 2020

Մեր գրադարանում է սկսած:

Apr 6, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

0

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/125452

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն