Ցույց տուր կառուցվածքը

Հրապարակման մանրամասներ:

Հանդեսը լույս է տեսնում տարին մեկ անգամ:

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Արցախի պետական համալսարանի գիտական տեղեկագիր. Հասարակական և բնական գիտություններ=Ученые записки Арцахского государственного университета: Социальные и естественные науки=Artsakh state university's Proceedings: Social and natural sciences

Հրապարակման ամսաթիվ:

2004

Հատոր:

2 (9)

Պաշտոնական URL:


Վերնագիր:

Կարմիր գինիների որակի բարձրացումը քաղցրարմատ բույսի («Մատուտակ», «Բիան») միջոցով

Ստեղծողը:

ՀակոբյաՆ, Գ․ Ա․ ; Գրիդորյան, Յու. Ս․

Համատեղ հեղինակները:

Արցախի պետական համալսարան

Աջակից(ներ):

Գլխ․ խմբ.՝ Հ. Վ. Գրիգորյան

Խորագիր:

Խաղողագործություն ; Գինեգործություն

Ծածկույթ:

40-42

Ամփոփում:

Считаем доказанным что использование сладкого на вкус растения “Матутак”-“Биан” при изготовлении красных вин из сортов винограда “Хиндогни” дает свой положительный и достойный внимания результат. При использовании указанного растения необходима учитывать количество винограда и количественные параметры участия растения, а так же то, что оно должно использоваться только в процессе давки винограда.

Հրատարակության վայրը:

Ստեփանակերտ

Տեսակ:

Հոդված

Ձևաչափ:

pdf

Լեզու:

hy

Թվայնացում:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

Արցախի պետական համալսարան