Լրացուցիչ տեղեկություն:
Վերնագիր:
Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը
Այլ վերնագիր:
Микробы в молоке и молочных продуктах и их значение
Ստեղծողը:
Համատեղ հեղինակները:
ՀՍՍՌ ԳԱ Միկրոբիոլոգիայի սեկտոր
Աջակից(ներ):
Խորագիր:
Կաթնամթերքներ ; Կենսաբանություն ; Միկրոբիոլոգիա
Հրատարակության վայրը:
Երևան
Հրատարակիչ:
Հրատարակման ամսաթիվ:
Տեսակ:
Ձևաչափ:
Չափեր:
Ֆիզիկական այլ նկարագրություն:
Դասիչ:
AII/19232 ; AII/19233 ; AII/19234 ; AII/19250
Լեզու:
Թվայնացում:
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան