Լրացուցիչ տեղեկություն:

Паносян А. К.

Վերնագիր:

Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը

Այլ վերնագիր:

Микробы в молоке и молочных продуктах и их значение

Ստեղծողը:

Փանոսյան, Հ. Կ.

Համատեղ հեղինակները:

ՀՍՍՌ ԳԱ Միկրոբիոլոգիայի սեկտոր

Աջակից(ներ):

Պատ․ խմբ․՝ Խ․ Ա․ Երիցյան

Խորագիր:

Կաթնամթերքներ ; Կենսաբանություն ; Միկրոբիոլոգիա

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․

Հրատարակման ամսաթիվ:

1948

Տեսակ:

Գիրք

Ձևաչափ:

pdf

Չափեր:

84 էջ

Ֆիզիկական այլ նկարագրություն:

նկ. ; աղս. ; 22 սմ

Դասիչ:

AII/19232 ; AII/19233 ; AII/19234 ; AII/19250

Լեզու:

hy

Թվայնացում:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան