• ris
    • BibTeX

Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը

Փանոսյան, Հ. Կ.

Additional Information:

Паносян А. К.

Title:

Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը

Other title:

Микробы в молоке и молочных продуктах и их значение

Creator:

Փանոսյան, Հ. Կ.

Corporate Creators:

ՀՍՍՌ ԳԱ Միկրոբիոլոգիայի սեկտոր

Contributor(s):

Պատ․ խմբ․՝ Խ․ Ա․ Երիցյան

Subject:

Կաթնամթերքներ ; Կենսաբանություն ; Միկրոբիոլոգիա

Place of publishing:

Երևան

Publisher:

ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․

Date of publication:

1948

Type:

Գիրք

Format:

pdf

Extent:

84 էջ

Other physical description:

նկ. ; աղս. ; 22 սմ

Call number:

AII/19232 ; AII/19233 ; AII/19234 ; AII/19250

Language:

hy

Digitization:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Location of original object:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply