Микробы в молоке и молочных продуктах и их значение
ՀՍՍՌ ԳԱ Միկրոբիոլոգիայի սեկտոր
Երևան
oai:arar.sci.am:369514
AII/19232 ; AII/19233 ; AII/19234 ; AII/19250
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Feb 8, 2024
Feb 7, 2024
49
https://arar.sci.am/publication/399286
Հրատարակության անուն | Ամսաթիվ |
---|---|
Փանոսյան, Հ. Կ., Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը | Feb 8, 2024 |
Հ. Կ. Փանոսյան Վ. Գ. Թումանյան Շ. Ս. Թառայան Ռ. Շ. Հարությունյան
Հ. Կ. Փանոսյան Ա. Մ. Կիրակոսյան
Հ. Կ. Փանոսյան Ա. Մ. Կիրակոսյան
Հ. Կ. Փանոսյան Վ. Գ. Թումանյան
Հ. Կ. Փանոսյան Ռ. Շ. Հարությունյան Շ. Ս. Թառայան