Object

Title: Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը

Ստեղծողը:

Փանոսյան, Հ. Կ.

Տեսակ:

Գիրք

Լրացուցիչ տեղեկութիւն:

Паносян А. К.

Այլ վերնագիր:

Микробы в молоке и молочных продуктах и их значение

Համատեղ հեղինակները:

ՀՍՍՌ ԳԱ Միկրոբիոլոգիայի սեկտոր

Աջակից(ներ):

Պատ․ խմբ․՝ Խ․ Ա․ Երիցյան

Հրատարակութեան վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․

Հրատարակման ամսաթիւը:

1948

Ձեւաչափ:

pdf

Չափեր:

84 էջ

Ֆիզիկական այլ նկարագրութիւն:

նկ. ; աղս. ; 22 սմ

Նոյնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:369514

Դասիչ:

AII/19232 ; AII/19233 ; AII/19234 ; AII/19250

Լեզու:

hy

Թուայնացում:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Բնօրինակին գտնուելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Feb 8, 2024

In our library since:

Feb 7, 2024

Number of object content hits:

50

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/399286

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information