Օբյեկտ

Վերնագիր: Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը

Ստեղծողը:

Փանոսյան, Հ. Կ.

Տեսակ:

Գիրք

Լրացուցիչ տեղեկություն:

Паносян А. К.

Այլ վերնագիր:

Микробы в молоке и молочных продуктах и их значение

Համատեղ հեղինակները:

ՀՍՍՌ ԳԱ Միկրոբիոլոգիայի սեկտոր

Աջակից(ներ):

Պատ․ խմբ․՝ Խ․ Ա․ Երիցյան

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․

Հրատարակման ամսաթիվ:

1948

Ձևաչափ:

pdf

Չափեր:

84 էջ

Ֆիզիկական այլ նկարագրություն:

նկ. ; աղս. ; 22 սմ

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:369514

Դասիչ:

AII/19232 ; AII/19233 ; AII/19234 ; AII/19250

Լեզու:

hy

Թվայնացում:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Feb 8, 2024

Մեր գրադարանում է սկսած:

Feb 7, 2024

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

49

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/399286

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն