Publication Details:
Journal or Publication Title:
Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia
Date of publication:
Volume:
Number:
ISSN:
Official URL:
Title:
Изменения, протекающие в колбасных изделиях при хранении
Other title:
Creator:
В. В. Абрамян ; Н. Э. Хачатрян ; А. Ю. Абовян ; С. А. Алтунян
Contributor(s):
Պատ․ խմբ․՝ Մ․ Գ․ Թումանյան (1948) ; Գ․ Հ․ Բաբաջանյան (1949-1954) ; Հ․ Գ․ Բատիկյան (1954-1977) ; Գլխ․ խմբ․՝ Է․ Գ․ Աֆրիկյան (1978-2007) ; Է․ Ս․ Գևորգյան (2008-2023) ; Ա․ Ա․ Առաքելյան (2023-)
Subject:
Uncontrolled Keywords:
Աբրահամյան Վ. Վ. ; Խաչատրյան Ն. Է. ; Աբովյան Ա. Յու. ; Ալթունյան Ս. Հ. ; Abramyan V. V. ; Khachatryan N. E. ; Abovyan A. Yu. ; Altunyan S. A. ; колбасные изделия ; условия хранения ; пищевая ценность ; микробиологические изменения
Coverage:
Abstract:
Изучались потребительский рынок колбасных изделий и условия их хранения в местах реализаций. Дана сравнительная оценка этих изделий при выходе с производства и через определенные сроки хранения. Ուսումնասիրվել է երշիկային մթերքների սպառողական շուկան և պահպանման պայմանները սպառման կետերում։ Տրվել է այդ մթերքների համեմատական գնահատականը արտադրությունից մինչև իրացում շղթայում։ The sausage products, storage and realization conditions of consumer market were investigated. The quality of the above mentioned products from production to consumption was determined and a comparative assessment was conducted.
Place of publishing:
Երևան