Հրապարակման մանրամասներ:
Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:
Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia
Հրապարակման ամսաթիվ:
Հատոր:
Համար:
ISSN:
Պաշտոնական URL:
Վերնագիր:
Изменения, протекающие в колбасных изделиях при хранении
Այլ վերնագիր:
Ստեղծողը:
В. В. Абрамян ; Н. Э. Хачатрян ; А. Ю. Абовян ; С. А. Алтунян
Աջակից(ներ):
Պատ․ խմբ․՝ Մ․ Գ․ Թումանյան (1948) ; Գ․ Հ․ Բաբաջանյան (1949-1954) ; Հ․ Գ․ Բատիկյան (1954-1977) ; Գլխ․ խմբ․՝ Է․ Գ․ Աֆրիկյան (1978-2007) ; Է․ Ս․ Գևորգյան (2008-2023) ; Ա․ Ա․ Առաքելյան (2023-)
Խորագիր:
Չվերահսկվող բանալի բառեր:
Աբրահամյան Վ. Վ. ; Խաչատրյան Ն. Է. ; Աբովյան Ա. Յու. ; Ալթունյան Ս. Հ. ; Abramyan V. V. ; Khachatryan N. E. ; Abovyan A. Yu. ; Altunyan S. A. ; колбасные изделия ; условия хранения ; пищевая ценность ; микробиологические изменения
Ծածկույթ:
Ամփոփում:
Изучались потребительский рынок колбасных изделий и условия их хранения в местах реализаций. Дана сравнительная оценка этих изделий при выходе с производства и через определенные сроки хранения. Ուսումնասիրվել է երշիկային մթերքների սպառողական շուկան և պահպանման պայմանները սպառման կետերում։ Տրվել է այդ մթերքների համեմատական գնահատականը արտադրությունից մինչև իրացում շղթայում։ The sausage products, storage and realization conditions of consumer market were investigated. The quality of the above mentioned products from production to consumption was determined and a comparative assessment was conducted.
Հրատարակության վայրը:
Երևան