Հրապարակման մանրամասներ:
Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:
Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա=Agriscience and Technology= Агронаука и технология
Հրապարակման ամսաթիվ:
Հատոր:
ISSN:
Պաշտոնական URL:
Լրացուցիչ տեղեկություն:
Казарян Астхик, Саградян Сильва, Ghazaryan Astghik, Sahradyan Silva
Վերնագիր:
Ֆունկցիոնալ հրուշակեղենի տեսականու ընդլայնումը բնական բաղադրիչների կիրառմամբ
Այլ վերնագիր:
Expanding the Range of Functional Confectionery Products with Natural Ingredients ; Расширение ассортимента функциональных кондитерских изделий путем применения натуральных ингредиентов
Ստեղծողը:
Ղազարյան, Աստղիկ ; Սահրադյան, Սիլվա
Համատեղ հեղինակները:
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Աջակից(ներ):
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Խորագիր:
Չվերահսկվող բանալի բառեր:
թխվածքաբլիթ, հանքային նյութեր և վիտամիններ, որակի գնահատում, ստևիոզիդի փոշի, սև հաղարջի կենսափոշի
Ծածկույթ:
Հրատարակության վայրը:
Երևան