Bulletin of Armenian National Agrarian University
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Taking into consideration the fact that very often producers decrease the cost of products through adulterations, particularly through the replacement of animal protein with plant ingredients, a study has been carried out, which is aimed at the detection and evaluation of adulterations observed in the market of sausage products. In all samples of sausage products studied in 2017, and in the majority of sausage products studied in 2018 soy protein allergen was determined, however, the relevant labeling was missing. The latter is not only a legislative, but also a public health issue.
Երևան
oai:arar.sci.am:359231
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2024
May 4, 2023
15
https://arar.sci.am/publication/388388
Edition name | Date |
---|---|
Pipoyan, D. A., Monotoring of Sausage Product Adulteration in Armenia | Jun 21, 2024 |
Pipoyan, D. A. Beglaryan, M. R. Abrahamyan, A. S. Gevorgyan, A. K. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Pipoyan, D. A. Abrahamyan, A. S. Hovhannisyan, A. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Sargsyan, M. A. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Harutyunyan, N. A. Chitchyan, Zh. T. Badalyan, M. V. Pepoyan, A. Z. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Danelyan, H. M. Tumanyan, P. G. Hovhannisyan, A. A. Sargsyan, Kh. V. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Sargsyan, M. A. Seferyan, T. E. Chailyan, S. G. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Giloyan, G. H. Kasumyan, N. A. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Grigoryan, L. G. Hakobyan, A. R. Balasanyan, H. S. Grigoryan, V. V. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան