Հրապարակման մանրամասներ:
Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:
Bulletin of Armenian National Agrarian University
Հրապարակման ամսաթիւ:
Հատոր:
ISSN:
Պաշտոնական URL:
Վերնագիր:
Monotoring of Sausage Product Adulteration in Armenia
Ստեղծողը:
Pipoyan, D. A. ; Beglaryan, M. B. ; Hovhannisyan, A. S. ; Abrahamyan, A. S.
Համատեղ հեղինակները:
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Աջակից(ներ):
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Խորագիր:
Veterinary Science and Animal Breeding
Չվերահսկուող բանալի բառեր:
adulteration ; sausage ; soy protein ; monitoring
Ծածկոյթ:
Ամփոփում:
Taking into consideration the fact that very often producers decrease the cost of products through adulterations, particularly through the replacement of animal protein with plant ingredients, a study has been carried out, which is aimed at the detection and evaluation of adulterations observed in the market of sausage products. In all samples of sausage products studied in 2017, and in the majority of sausage products studied in 2018 soy protein allergen was determined, however, the relevant labeling was missing. The latter is not only a legislative, but also a public health issue.
Հրատարակութեան վայրը:
Երևան