Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա=Agriscience and Technology= Агронаука и технология
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
The aim of this paper is to estimate the main factors affecting per capita pork consumption in Armenia. For this analysis, the log linear model of per capita pork consumption was estimated. In the analysis 17 observations were used for the period of 2001 through 2017. The data were mainly taken from websites of “Statistical Committee of the Republic of Armenia” and “Food and Agriculture Organization”. The parameter estimate of each variable is calculated using STATA statistical software. Further analysis has shown that real price of beef, real price of mutton and real per capita disposable income had statistically significant impact on per capita pork consumption in Armenia.
Երևան
oai:arar.sci.am:359144
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2024
May 3, 2023
19
https://arar.sci.am/publication/388278
Հրատարակության անուն | Ամսաթիվ |
---|---|
Hayrapetyan, H. N., Empirical Specification of Factors Affecting Per Capita Pork Consumption in Armenia | Jun 21, 2024 |
Hayrapetyan, H. N. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Shatvoryan, R. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Parsyan, A. H. Hambardzumyan, A. M. Parsyan, S. H. Manukyan, R. A. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Markosyan, D. Z. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Efendyan, P. S. Mkrtchyan, M. Sh. Khudaverdyan, N. A. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Markosyan, D. Z. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Aleksanyan, V. S. Asatryan, H. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Parsyan, A. H. Parsyan, S. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան