Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա=Agriscience and Technology= Агронаука и технология
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Meat products are highly nutritious, shelf stable and widely consumed food products. Today, a wide range of meat products is produced in the Republic of Armenia, which differ from each other in terms of quantity and variety of raw materials, additives, heat treatment, as well as in storage and packaging conditions. The aim of the scientific work is to reveal the threats caused upon the use of different smoking methods in the production of uncooked smoked sausages in the meat industry and to study their quality indicators.
Երևան
oai:arar.sci.am:359075
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2024
May 2, 2023
19
https://arar.sci.am/publication/388204
Edition name | Date |
---|---|
Dashtoyan, A. L., The Effect of Liquid Smoke on the Quality of Uncooked Smoked Sausages | Jun 21, 2024 |
Balayan, E. B. Araksyants, A. E. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Balayan, E. B. Araksyants, A. E. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Dashtoyan, A. L. Nazaryan, S. Z. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Dashtoyan, A. L. Gharibyan, K. H. Sargsyan, H. S. Baghdasaryan, A. A. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Gabrielyan, A. H. Iskandaryan, G. B. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, A. S. Beglaryan, M. R. Pipoyan, D. A. Merendino, N. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Khachatryan, T. L. Shahinyan, L. V. Harutyunyan, Sh. H. Nersisyan, A. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Mkhitaryan, H. V. Aperyan, G. B. Hayrapetyan, R. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան