Ագրոգիտություն և տեխնոլոգիա=Agriscience and Technology= Агронаука и технология
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Semi-finished food production from the meat raw material has gained a broad application in the consumer market due to ease of its production organization, digestibility, fast consumption, long shelf life and safety. The research considers the development trends in cutlet (semi-finished meat product) manufacturing technologies via quail meat and plant-based filler application. The study aims to improve cutlet production technology through replacing the chicken meat with quail meat and supplementing buckwheat flour. A new cutlet production technology and recipe has been developed and their relevance has been proved.
Երևան
oai:arar.sci.am:358959
ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան
Jun 21, 2024
Apr 27, 2023
23
https://arar.sci.am/publication/388082
Edition name | Date |
---|---|
Dashtoyan, A. L., Waste-Free Use of Quail Meat in Semi-Finished Food Production | Jun 21, 2024 |
Dashtoyan, A. L. Nazaryan, S. Z. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Dashtoyan, A. L. Balayan, E. B. Mirzabekyan, S. A. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Sahakyan, E. L. Sargsyan, H. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Gabrielyan, A. H. Iskandaryan, G. B. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, A. S. Beglaryan, M. R. Pipoyan, D. A. Merendino, N. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Khachatryan, T. L. Shahinyan, L. V. Harutyunyan, Sh. H. Nersisyan, A. H. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Hovhannisyan, N. G. Mkhitaryan, H. V. Aperyan, G. B. Hayrapetyan, R. S. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան
Pipoyan, D. A. Beglaryan, M. R. Stepanyan, S. A. Gharibyan, G. K. Գլխավոր խմբագիր՝ Հ. Ս. Ծպնեցյան