Վերնագիր:

Չամիչը և նրա պատրաստման եղանակները

Ստեղծողը:

Ասլանյան, Ե. Ե.

Խորագիր:

Սննդի արդյունաբերություն ; Չամիչ

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․

Հրատարակման ամսաթիվ:

1944

Տեսակ:

Գիրք

Ձևաչափ:

pdf

Չափեր:

29 էջ

Ֆիզիկական այլ նկարագրություն:

աղս․

Դասիչ:

AII/18601

Լեզու:

hy

Մատենաշարային տվյալներ:

Գիտա-պոպուլյար սերիա

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան