Object

Title: Исследование технологически ценных свойств высокоактивных дрожжей Saccharomyces cerevisiae и влияния длительного поддержания штаммов на их ферментативную активность

Journal or Publication Title:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Date of publication:

2022

Volume:

74

Number:

1

Official URL:


Additional Information:

Բագիյան Վ. Ա., Խաչատուրյան Ն. Ս., Bagiyan V. A., Khachaturyan N. S.

Other title:

Բարձր ակտիվությամբ Saccharomyces cerevisiae խմորասնկերի տեխնոլոգիական արժեքավոր հատկությունների և շտամների ֆերմենտատիվ ակտիվության ուսումնասիրությունը երկարատև պահպանումից հետո ; Study of technologically valuable properties of highly active yeasts Saccharomyces cerevisiae and the influence of long-term maintenance of strains on their enzymative activity

Corporate Creators:

Центр депонирования микробов НПЦ “Армбиотехнология” НАН РА

Coverage:

51-56

Abstract:

Исследование посвящено изучению биологических особенностей штаммов хлебо-пекарных дрожжей Saccharomyces cerevisiae, а также влияния длительного поддержания (1996-2021гг.) в лабораторных условиях на их ферментативную активность.
Ուսումնասիրությունը նվիրված է հացաթխման խմորիչի՝ Saccharomyces cerevisiae շտամների կենսաբանական բնութագրերին, ինչպես նաև լաբորատոր պայմաններում երկարատև պահպանման (1996-2021 թթ.) ազդեցությանը նրանց ֆերմենտային ակտիվության վրա:
The research is focused on the study of biological properties of baker's yeast strains Saccharomyces cerevisiae, as well as the effect of long-term maintenance (1996 - 2021) in laboratory conditions on their enzymatic activity․

Place of publishing:

Երևան

Publisher:

Հայաստանի ԳԱԱ «Գիտություն» հրատ.

Format:

pdf

Identifier:

oai:arar.sci.am:313063

Location of original object:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Feb 5, 2024

In our library since:

Apr 4, 2022

Number of object content hits:

53

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/340954

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information