Նիւթ

Վերնագիր: Օսլայի փոփոխությունների ուսումնասիրումը նշաստայի ստացման ժամանակ

Հրապարակման մանրամասներ:

«Բանբեր Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանի» հանդեսն ընդգրկված է դոկտորական ատենախոսությունների արդյունքների տպագրման համար ընդունելի գիտական հրատարակությունների ցանկում:

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Բանբեր Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանի=Вестник Армянского государственного экономического университета=Messenger of Armenian State University of Economics

Հրապարակման ամսաթիւ:

2015

Համար:

1

ISSN:

1829-0280

Պաշտոնական URL:


Լրացուցիչ տեղեկութիւն:

Меликян Вардануш, Саакян Лариса, Melikyan Vardanush, Saakyan Larisa

Այլ վերնագիր:

Изучение изменения крахмала при приготовлении ншасты ; The Study of Starch Changes in Making Nshasta

Հրատարակութեան վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

«Տնտեսագետ» հրատ․

Ձեւաչափ:

pdf

Չափեր:

էջ 117-122

Ֆիզիկական այլ նկարագրութիւն:

նկ․

Նոյնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:270596

Լեզու:

հy ; ru ; en

Գլխաւոր նշումը:

Նյութը վերցված է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանի կայքից։

Նիւթին հաւաքածոները:

Վերջին անգամ ձեւափոխուած է:

Jan 30, 2025

Մեր գրադարանին մէջ է սկսեալ:

Jun 3, 2021

Նիւթին բովանդակութեան հարուածներուն քանակը:

26

Նիւթին բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/294817

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը RDF ձեւաչափով:

RDF

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը OAI-PMH ձեւաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը կ'օգտագործէ 'cookie-ներ'։ Յաւելեալ տեղեկատուութիւն