Օբյեկտ

Վերնագիր: Լիզինգը որպես ներդրումների տեսակ և դրա օգտագործման անհրաժեշտությունը ԼՂՀ-ում

Այլ վերնագիր:

Лизинг как форма инвестиций и необходимость его использования в НКР / Т. В. Вердян. equipment leasing as a form of investments and its need in the NKR / T. V. Verdyan

Ծածկույթ:

182-186

Ամփոփում:

Реальный сектор экономики НКР крайне нуждается в инвестициях, особенно иностранных, для коренного обновления основных фондов и внедрения современных технологий. Только в сельском хозяйстве срок службы около 70% техники превышает 20 лет, и лишь 30% сельхозтехники было обновлено за это время. 5% техники соответствует нормам эксплуатации. Исходя из вышесказанного, в статье обосновывается необходимость и важность использования лизинга в экономике НКР как формы инвестиций, обеспечивающей повышение конкурентоспособности компаний.The real sector of the economy of the NKR desperately needs investments, namely foreign investments for completely replacing the fixed assets with new ones. Only in the agriculture the operation period of about 70% of the machinery and equipment exceeds 20 years, and the remaining 30% was replaced during that period. Based on the above stated argument, the article justifies the need for and importance of using equipment leasing in the economy of the NKR as a form of investments, thus making companies more competitive.

Հրատարակիչ:

ՀՀ ԳԱԱ

Ստեղծման ամսաթիվը:

2016-03-10

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:257821

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Սոցիալ-տնտեսական զարգացման արդի հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում =Современные проблемы социaльно-экономического развития в Республике Армения =The contemporary issues of socioeconomic development in the Republic of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

2016

Հատոր:

vol. 1

ISSN:

1829-4324

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jan 15, 2021

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jul 24, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

0

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/280800

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն