Ցույց տուր կառուցվածքը

Հրապարակման մանրամասներ:

Հայաստանի կենսաբանական հանդեսը լույս է տեսնում 1948 թվականից տարին 4 անգամ։ 1948-1959թթ․ ամսագիրը կոչվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական և գյուղատնտեսական գիտությունների», 1960-1965թթ․ վերանվանվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական գիտությունների», իսկ 1966թ-ից առ այսօր՝ կոչվում է «Հայաստանի կենսաբանական հանդես»։

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

1997

Հատոր:

50

Համար:

3-4

ISSN:

0366-5119

Պաշտոնական URL:


Վերնագիր:

Применение новых мальтазаактивных дрожжей в хлебопечении

Այլ վերնագիր:

Նոր մալթազային ակտիվությամբ շաքարասնկերի կիրառումը հացաթխման մեջ / Վ. Ա. Բաղիյան: Application of new maltase active yeasts in bakery / V. A. Baghiyan.

Ստեղծողը:

В. А. Багиян

Աջակից(ներ):

Պատ․ խմբ․՝ Մ․ Գ․ Թումանյան (1948) ; Գ․ Հ․ Բաբաջանյան (1949-1954) ; Հ․ Գ․ Բատիկյան (1954-1977) ; Գլխ․ խմբ․՝ Է․ Գ․ Աֆրիկյան (1978-2007) ; Է․ Ս․ Գևորգյան (2008-2023) ; Ա․ Ա․ Առաքելյան (2023-)

Խորագիր:

Biology ; Microbiology

Չվերահսկվող բանալի բառեր:

Дрожжи хлебопекарные - ферментативная активность - хлебобулочное производство

Ծածկույթ:

221-225

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՀ ԳԱԱ հրատ.

Ստեղծման ամսաթիվը:

1997-10-20

Տեսակ:

Հոդված

Ձևաչափ:

pdf

Դասիչ:

АЖ 407

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան