Object structure

Publication Details:

Հայաստանի կենսաբանական հանդեսը լույս է տեսնում 1948 թվականից տարին 4 անգամ։ 1948-1959թթ․ ամսագիրը կոչվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական և գյուղատնտեսական գիտությունների», 1960-1965թթ․ վերանվանվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական գիտությունների», իսկ 1966թ-ից առ այսօր՝ կոչվում է «Հայաստանի կենսաբանական հանդես»։

Journal or Publication Title:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Date of publication:

1987

Volume:

40

Number:

8

ISSN:

0366-5119

Official URL:


Title:

Микрофлора швейцарского сыра в процессе приготовления и созревания

Other title:

Շվեյցարական պանրի միկրոֆլորան պատրաստման և հասունացման պրոցեսում / Զ. Խ. Դիլանյան, Ա. Ս. Սաղոյան, Կ. Վ. Վեհապետյան, Ն. Ա. Քոչարյան։ Microflora of Swiss Chees in the Process of Manufacture / Z. Kh. Dilanian, A. S. Sagoyan, K. V. Vehapetian, N. A. Kocharian.

Creator:

З. Х. Диланян ; А. С. Сагоян ; К. В. Вегапетян ; Н. А. Кочарян

Contributor(s):

Պատ․ խմբ․՝ Մ․ Գ․ Թումանյան (1948) ; Գ․ Հ․ Բաբաջանյան (1949-1954) ; Հ․ Գ․ Բատիկյան (1954-1977) ; Գլխ․ խմբ․՝ Է․ Գ․ Աֆրիկյան (1978-2007) ; Է․ Ս․ Գևորգյան (2008-2023) ; Ա․ Ա․ Առաքելյան (2023-)

Subject:

Biology ; Zoology

Uncontrolled Keywords:

швейцарский сыр ; молочнокислые бактерии ; дрожжи ; микроэлементы

Coverage:

670-675

Place of publishing:

Երևան

Publisher:

ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․

Date created:

1987-08-12

Type:

Հոդված

Format:

pdf

Call number:

АЖ 407

Location of original object:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան