Օբյեկտ

Վերնագիր: Խերես գինու առանձնահատկությունները և տեխնոլոգիական պրոցեսների կատարելագործումը

Ստեղծողը:

Ա. Մ. Սամվելյան

Տեսակ:

article

Այլ վերնագիր:

Особенности вина херес и усовершенствование его технологии / А. М. Самвелян. Peculiarities of Sherry Wine and Perfection of its Technology / A. M. Samvelian.

Ծածկույթ:

389-397

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՀ ԳԱ

Ստեղծման ամսաթիվը:

1983-05-18

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:234510

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

1983

Հատոր:

vol. 36

Համար:

№ 5

ISSN:

0366-5119

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Jul 18, 2020

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jun 26, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

9

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/256204

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն