Օբյեկտ

Վերնագիր: О биохимических процессах при выдержке тиражированного шампанского на дрожжах с раздробленной структурах

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

1974

Հատոր:

27

Համար:

7

ISSN:

0366-5119

Պաշտոնական URL:


Այլ վերնագիր:

Տիրաժային շամպայնի պահպանումը քայքայված ստրուկտուրայով շաքարսնկերի վրա և նրա բիոքիմիական պրոցեսների ուսումնասիրությունը: On biochemical processes at aging of tirage champagne on yeast with broken structure.

Ծածկույթ:

72-79

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․

Ստեղծման ամսաթիվը:

1974-07-20

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:232150

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Feb 5, 2024

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jun 26, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

3

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/253720

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն