Ցույց տուր կառուցվածքը

Հրապարակման մանրամասներ:

Հայաստանի կենսաբանական հանդեսը լույս է տեսնում 1948 թվականից տարին 4 անգամ։ 1948-1959թթ․ ամսագիրը կոչվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական և գյուղատնտեսական գիտությունների», 1960-1965թթ․ վերանվանվել է «Տեղեկագիր բիոլոգիական գիտությունների», իսկ 1966թ-ից առ այսօր՝ կոչվում է «Հայաստանի կենսաբանական հանդես»։

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

1972

Հատոր:

25

Համար:

10

ISSN:

0366-5119

Պաշտոնական URL:


Վերնագիր:

Молочнокислое скисание и пути повышения биологической устойчивости вин и виноматериалов обработкой диатомитовым порошком

Այլ վերնագիր:

Կաթնաթթվային խմորումը և գինիների ու գինենյութերի բիոլոգիական կայունացման բարձրացումը դիատոմիտի փոշով վերամշակելիս: Lactic acid fermentation and nways of raising the biological stability of wines and wine stuffs by treatment with diatomaceous powder.

Ստեղծողը:

Н. Б. Казумов ; Э. О. Петян ; М. Г. Айвазян

Աջակից(ներ):

Պատ․ խմբ․՝ Մ․ Գ․ Թումանյան (1948) ; Գ․ Հ․ Բաբաջանյան (1949-1954) ; Հ․ Գ․ Բատիկյան (1954-1977) ; Գլխ․ խմբ․՝ Է․ Գ․ Աֆրիկյան (1978-2007) ; Է․ Ս․ Գևորգյան (2008-2023) ; Ա․ Ա․ Առաքելյան (2023-)

Խորագիր:

Biology ; Microbiology

Չվերահսկվող բանալի բառեր:

Կազումով Ն. Բ. ; Պետյան Է. Օ. ; Այվազյան Մ. Գ. ; Kazumov N. B. ; Petian E. O. ; Ayvazian M. G.

Ծածկույթ:

110-111

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․

Ստեղծման ամսաթիվը:

1972-10-25

Տեսակ:

Հոդված

Ձևաչափ:

pdf

Դասիչ:

АЖ 407

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան