Օբյեկտ

Վերնագիր: Некоторые данные о новых эфирных маслах для применения в пищевой промышленности

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Հայաստանի կենսաբանական հանդես =Biological Journal of Armenia

Հրապարակման ամսաթիվ:

1955

Հատոր:

8

Համար:

11

Պաշտոնական URL:


Այլ վերնագիր:

Մի քանի տվյալներ սննդի արդյունաբերության համար առաջարկվող նոր էթերային յուղերի մասին

Ծածկույթ:

131-136

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ․

Ստեղծման ամսաթիվը:

1955-11-29

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:227973

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Օբյեկտի հավաքածուներ:

Վերջին անգամ ձևափոխված:

Feb 5, 2024

Մեր գրադարանում է սկսած:

Jun 26, 2020

Օբյեկտի բովանդակության հարվածների քանակ:

4

Օբյեկտի բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/249266

Ցույց տուր նկարագրությունը RDF ձևաչափով:

RDF

Ցույց տուր նկարագրությունը OAI-PMH ձևաչափով։

OAI-PMH

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը օգտագործում է 'cookie-ներ'։ Ավելի տեղեկատվություն