Object

Title: Некоторые общие вопросы теории термоупругости микрополярных тонких оболочек

Ստեղծողը:

С. О. Саркисян

Տեսակ:

Статья

Հրապարակման մանրամասներ:

Լույս է տեսնում 1966 թվականից՝ տարին 4 անգամ։

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

ՀՀ ԳԱԱ Տեղեկագիր: Մեխանիկա =Известия НАН РА “Механика”=Proceedings of NAS RA: Mechanics

Հրապարակման ամսաթիվ:

2014

Հատոր:

67

Համար:

2

ISSN:

1829-3999

Պաշտոնական URL:


Լրացուցիչ տեղեկություն:

Sargsyan S. H., Սարգսյան Ս. Հ.

Այլ վերնագիր:

On Some General Questions of Theory of Thermoelasticity of Micropolar ; Միկրոպոլյար բարակ թաղանթների ջերմաառաձգականության տեսության մի քանի ընդհանուր հարցեր

Ծածկույթ:

52-68

Ամփոփում:

В работе на основе метода гипотез, который имеет асимптотическую природу, построена прикладная теория термоупругости микрополярных тонких оболочек, выведены уравнения баланса энергии, доказаны энергетические теоремы, построен вариационный функционал этой теории.Thin Shells In the present paper on the basis of the hypotheses method, which has asymptotic nature, applied theory of thermoelacticity of micropolar thin shells is constructed, balance equation is obtained, energetic theorems are proved and variation functional is constructed for this theory. Աշխատանքում ասիմպտոտիկ բնույթ ունեցող վարկածների մեթոդի հիման վրա կառուցված է միկրոպոլյար բարակ թաղանթների ջերմաառաձգականության կիրառական տեսությունը, արտածված է էներգետիկ հաշվեկշռի հավասարումը, ապացուցված են էներգետիկ թեորեմները, կառուցված է այդ տեսության վարիացիոն հավասարումը:

Հրատարակության վայրը:

Երևան

Հրատարակիչ:

National Academy of Sciences of Armenia

Ստեղծման ամսաթիվը:

2014

Ձևաչափ:

pdf

Նույնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:169847

Բնօրինակի գտնվելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Object collections:

Last modified:

Sep 24, 2024

In our library since:

Jun 22, 2020

Number of object content hits:

31

All available object's versions:

https://arar.sci.am/publication/187058

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information