Նիւթ

Վերնագիր: Հացի խմորի և թթխմորի միկրոֆլորայի մասին

Այլ վերնագիր:

О микрофлоре хлебных заквасок и теста

Ծածկոյթ:

51-64

Հրատարակիչ:

ՀՍՍՌ ԳԱ

Ձեւաչափ:

pdf

Նոյնացուցիչ:

oai:arar.sci.am:150848

Ամսագրի կամ հրապարակման վերնագիր:

Միկրոբիոլոգիական ժողովածու = Микробиологический сборник

Հրապարակման ամսաթիւ:

1950

Հատոր:

5

Լրացուցիչ տեղեկութիւն:

Саруханян Ф. Г., Севоян А. Г.

Բնօրինակին գտնուելու վայրը:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան

Նիւթին հաւաքածոները:

Վերջին անգամ ձեւափոխուած է:

Apr 23, 2021

Մեր գրադարանին մէջ է սկսեալ:

May 30, 2020

Նիւթին բովանդակութեան հարուածներուն քանակը:

2

Նիւթին բոլոր հասանելի տարբերակները:

https://arar.sci.am/publication/165971

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը RDF ձեւաչափով:

RDF

Ցոյց տուր նկարագրութիւնը OAI-PMH ձեւաչափով։

OAI-PMH

Հրատարակութեան անունը Թուական
Սարուխանյան, Փ. Գ., Հացի խմորի և թթխմորի միկրոֆլորայի մասին Apr 23, 2021

Օբյեկտի տեսակ՝

Նման

Այս էջը կ'օգտագործէ 'cookie-ներ'։ Յաւելեալ տեղեկատուութիւն