Object structure

Journal or Publication Title:

«Կաճառ» Գիտական հոդվածների ժողովածու. ՀՀ ԳԱԱ Գիտակրթական միջազգային կենտրոն = ״Качар״ Сборник научных трудов. НАН РА Международный научно-образовательный центр =“Katchar” Collection of Scientific Articles. International Scientific-Educational Center NAS RA

Date of publication:

2014

ISSN:

2579-2903

Official URL:

click here to follow the link

Additional Information:

click here to follow the link

Title:

Позиционирование гостиничного продукта на туристском рынке РА

Other title:

Հյուրանոցային արտադրանքի դիրքավորումը ՀՀ զբոսաշրջության շուկայում; Positioning of hotel product in the tourism market of RA

Creator:

Заруи Айрян

Subject:

Tourism

Uncontrolled Keywords:

Հայրյան Զարուհի ; Haeryan Zaruhi

Coverage:

255-261

Abstract:

Սույն հոդվածը նվիրված է հյուրանոցային տնտեսության այն առանձնահատկություններին, որոնք դիրքավորվում են ՀՀ զբոսաշրջության շուկայում: Հյուրանոցային համալիրների հիմնական մրցակցային առավելությունները արտահայտվում են հետևյալ առանձնահատկություններով. Հյուրանոցային համալիրի գտնվելու վայրը, տեղանքը, հետաքրքրաշարժ պատմական անցյալով հարուստ և հին ճարտարապետական ոճով կառուցված շինությունները, հագեցված ժամանակակից նյութատեխնիկական հզոր բազան, սպասարկման ոլորտի բազմազանությունը, անվտանգության և ներքին այլ աշխատանքների բարձրակարգ ու անթերի ապահովումը, խոհանոցային բարձրորակ սպասարկումն ու համեղ կերակուրները մեծ հեղինակություն ու լայն ճանաչում են բերում ոչ միայն ռեստորանին, այլ նաև հյուրանոցային ամբողջ համալիրին: This article is devoted to those peculiarities of the hotel industry, which are positioned in the tourism market. The main competitive advantages of the hotels are expressed in the following peculiarities. Hotel location, buildings of an ancient architectural style with fascinating historical past, the equipped modern strong technical base, service diversity, provision of high quality security and other internal activities, high quality cooking service and delicious food. And all of the above mentioned brings a great reputation and wide recognition not only to the restaurant but also to the hotel complex.

Publisher:

ՀՀ ԳԱԱ հրատ.

Date created:

2014-01-10

Type:

Статья

Format:

pdf

Location of original object:

ՀՀ ԳԱԱ Հիմնարար գիտական գրադարան