Ohannes Tchekidjian’s Contribution to Armenian Music Art - Asatryan, A. (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
ՀՀ ազգային հերոս, ԽՍՀՄ ժողովրդական արտիստ, դիրիժոր Հովհաննես Չեքիջյանի գործունեությունն ընթացել է մի քանի ուղղություններով՝ կատարողական, կազմակերպական, ստեղծագործական, մանկավարժական և հասարակական: Национальный герой Армении, Народный артист СССР, дирижер Оганес Чекиджян наряду с исполнительской, занимается также организационной, творческой, педагогической и общественной деятельностью.
Keywords: Folk, National and Ethnic Music