Հայոց ցեղասպանության թեմայի դասավանդման հարցի շուրջ - Նաջարյան, Քրիստինե (ՀՀ ԳԱԱ Հայոց ցեղասպանության թանգարան-ինստիտուտ)
Հոդվածում քննության է առնվում հանրակրթական դպրոցներում Հայոց ցեղասպանություն թեմայի ուսուցման հիմնախնդիրը: This article considers the issue of teaching the Armenian Genocide in the public schools. В статье рассматривается вопрос преподавания истории Геноцида армян в общеобразовательных школах.
Keywords: Հայոց ցեղասպանություն; Հայոց պատմություն