3 նամակ ուղղուած Պատրիարք Հայոց Երուսաղէմի Ամենապատիւ Տ. Թորգոմ Արքեպիսկոպոս Մանուկեանին - Գարեգին Արքեպիսկոպոս Ներսիսեան (Տպարան Սրբոյ Յակոբեանց)
1- Հայտնում է այն մասին, որ Հռոմի Յովհաննէս-Պողոս Բ. Պապի այցը Հայաստան յետաձգւում է [7 յուն.]. 2- Տեղեկացնում է, որ Հռոմի Յովհաննէս-Պողոս Բ. Պապը ոչ պաշտոնապես այցելելու է Հայաստան, որպեսզի տեսակցի ծանր հիւանդ Վեհափառ Հայրապետին [14 հուն.] . 3- Հայտնում է Գարեգին Ա. Հայրապետի մահուն ցաւալի լուրը [29 հուն.]:
Keywords: Christianity; History of the Armenian Church; Armenian Church - Pontifical Messages