Առաքինի ու քաղաքակիրթ պատանի - Քիւրքճիանօ‎ֆ, Յովհաննէս (Ի տպարանի Սրբոց Յակովբեանց)
ԿԱ. Քաղաքակրթութիւն.-ԿԲ. Քաղաքակրթուաթիան.- ԿԳ. Կենցաղավարութեան մեջ.-ԿԴ. Խոսակցութեան մեջ։
Keywords: Christianity; Education