Теоретическое исследование геодезического предвестника землетрясений путем решения упругой задачи - Р. А. Мовсесян; А. Г. Багдоев; А. В. Саакян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկվում է շարժվող սեյսմիկ բլոկերի միացման հետևանքով նախապատրաստվող տեկտոնիկ երկրաշարժի գուշակման խնդիրը: Լուծման համար կիրառվում է առաձգականության տեսությունը: Կազմված է սեյսմիկ պարամետրերը կապող աղյուսակ:
Keywords: Seismology