Философия образования как методологическая основа формирования единого образовательного пространства государств- участников СНГ в условиях глобализации - П. С. Аветисян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դարաշրջանների սահմանագծում կրթության բնագավառի ինտեգրացիան ԱՊՀ պետությունների կողմից իմաստավորվում է որպես սոցիալական ապագաստեղծ ըմբռնումների հաջող իրականացման անհրաժեշտ պայման: ԱՊՀ երկներում կրթության խնդիրների փիլիսոփայական մոտեցման իրականացման պայմանը ԱՊՀ-ում միասնական կրթական տարածքի ստեղծումը հասարակության վերափոխման հոգևոր-գոյաբանական հիմք, ուղի և նպատակ դիտարկելն է:
Keywords: B Philosophy; Psychology; Religion; B Philosophy; L Education