Խոսսքի ընդհանուր թերզարգացում ունեցող աշակերտների գրելու գործընթացի առանձնահատկությունները - Կիրակոսյան, Ա․ Ա․; Գուշչյան, Հ. Վ.
В данной статье рассматриваются особенности письма у учеников с общим недоразвитием речи. Выявляются механизмы и особенности ошибок в письме. The characteristics of letters of children with general speech underdevelopment are introduced in the article. The mechanisms and features of mistakes in the letters are identified.
Keywords: Կրթություն; Մանկավարժություն; Հոգեբանություն