Լսողության խանգարում ունեցող երեխաների հետ սուրդոմանկավարժական վաղ աշխատանքների կազմակերպման անհրաժեշտությունը - Մանուկյան, Ա․ Վ․
В статье обосновывается необходимость организации ранней сурдопедагогической работы с детьми, имеющие нарушения слуха. In the article the importance of early organization of surdo-pedagogical works and the reasons of early and late terms of teaching in our republic are outlined.
Keywords: Կրթություն; Մանկավարժություն; Հոգեբանություն