Интенсификация производства в камнедобывающей и камнеобрабатывающей промышленности Арм.ССР - Ваган Гукасян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Հասարակական արտադրության ինտենսիֆիկացումը կուսակցության տնտեսական քաղաքականության գլխավոր ուղղությունն է զարգացած սոցիալիզմի ժամանակակից փուլում։ Արտադրության ինտենսիֆիկացման կարևոր գործոնը գիտատեխնիկական առաջընթացի նվաճումների ներդրումն է։
Keywords: Science; Geology; Economic Theory; Technology; Manufacturing; H Social Sciences