Օբյեկտիվ իրավունքի և սուբյեկտիվ իրավունքի ընկալման և դրանց փոխհարաբերակցության շուրջ - Սաֆարյան, Գառնիկ; Շահբազյան, Հայկ (Եվրոպրինտ)
Սույն հոդվածում հեղինակները հանգամանորեն քննարկում են իրավունքի ընկալումը օբյեկտիվ և սուբյեկտիվ առումով, ինչպես նաև լուսաբանում են դրանց փոխհարաբերակցության հետ կապված հարցերը: Авторами статьи подробно рассматривается объективное и субъективное восприятие права, затрагиваются вопросы, связанные с их взаимоотношениями. The authors of the article examine in detail the objective and subjective perception of law, touch upon issues related to their relationship.
Keywords: Իրավունք