Իրավական արժեքների համակարգն ու դրանց դասակարգումը - Սաֆարյան, Գառնիկ; Իկիլիկյան, Արթուր (Եվրոպրինտ)
Սույն հոդվածում հեղինակը հանգամանորեն վերլուծության է ենթարկել իրավական արժեքների համակարգը և ներկայացրել է դրանց հեղինակային դասակարգումը: В этой статье авторами подробно проанализирована система правовых ценностей и представлена их авторская․ In this article, authors has thoroughly analyzed the system of legal values and presented the authorial classification of them.
Keywords: Իրավունք