ՀՀ տնտեսության ազատության ինդեքսի վերլուծությունը կոռուպցիոն ռիսկերի համատեքստում - Տաթևիկ Սմբատի Փարսադանյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Одним из приоритетов экономического развития РА является анализ факторов, характеризующих индекцы экономической свободы. One of the priorities of economic development in the Republic of Armenia is the analysis of factors characterizing the index of economic freedom.
Keywords: Հասարակական գիտություններ; Տնտեսագիտություն; Ֆինանսներ