Роль конкуренции в деле повышения конкурентоспособности организации - Эба Бабаян; Белла Габриелян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Մրցակցությունը` շուկայական տնտեսության հիմնական տարրն է: Կասկած չի հարուցում այն փաստը, որ հենց մրցակցությունն է պարտադրում գրավել առաջատար դիրքեր` առավել շահույթ ստանալու նպատակով, որը ցանկացած բիզնեսի հիմնական նպատակն է: Competition is the main element of a market economy. Without doubt, a competition forces companies to increase market share to make higher profits, which is the main objective of any business is.
Keywords: Экономика; Общественные науки