Անաստաս Միկոյանի արձանի տեղայնացումը՝ որպես «հիշողության վայր» - Կնյազյան, Հասմիկ (ՀՀ ԳԱԱ Հնագիտության և ազգագրության ինստիտուտ)
2014թ. ապրիլի 30-ին Երևանի ավագանու կողմից ընդունված որոշումը Երևանի կենտրոնում խորհրդային շրջանի քաղաքական գործիչ Անաստաս Միկոյանի հիշատակին արձան տեղադրելու մասին էր: Решение совета старейшин муниципалитета Еревана от 30 апреля 2014 года касалось установления в центре Еревана памятника политическому деятелю советского периода Анастасу Микояну. Yerevan city council resolution of 30 April 2014 was about the erection of a monument to Soviet statesman Anastas Mikoyan in the center of Yerevan.
Keywords: Modern History