Коннотативные возможности словообразовательных элементов в организации английской антропонимической лексики - Саакануш Григорян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածը նվիրված է բառակազմական այն միջոցների հետազոտմանը, որոնք առաջ են բերում կամ ուղղակիորեն արտահայտում են հուզազգացական իմաստ, մասնավորաբար, զգացմունք և նշույթայնություն: Ուսումնասիրության նյութը՝ անգլերեն լեզվի անձնանիշ բառերը, պատկանում են լեզվի խոսակցական մակարդակին ե հարուստ հիմք են ծառայում նման հետազոտության համար:
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature